Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Nasıl Olmalıdır?

Satılık, kiralık, emlak, gayrimenkul, emlakçı işlemlerini paydaşlarımızla güvenli ve şeffaf olarak paylaşıyoruz. Satış ve kiralama yasal süreçlerini izliyoruz.

Emlakçı ve Gayrimenkul Danışmanlığı

Feza Bina Yönetimi, hizmet verdiği 50 binden fazla dostunun; satılık, kiralık, emlak, gayrimenkul, gayrimenkul danışmanlığı isteklerini karşılamak için yeni bir yola daha çıktı. Onların güvenlerinden güç alarak ve artık gayrimenkul danışmanlığı hizmeti de sunuyor.

Paydaşlarının isteklerini belirliyor, doğru bilgi sunuyor. Güvenle satılık, kiralık, emlak, gayrimenkul, gayrimenkul danışmanlığı, emlakçı hizmetleri vermeye başladı.

Satılık ve Kiralık Gayrimenkul Portföyü

Başarılı bir emlakçı, gayrimenkul danışmanı olmak amacıyla uzun zamandır gayrimenkul piyasasını izliyoruz. Güncel piyasayı ve fiyatları tespit ederek paydaşlarımıza kazançlı fırsatları sunuyoruz. Satılık ve kiralık gayrimenkullerin bir portföyüne sahibiz. Herkesin isteğine ve beklentisine uygun çözümler buluyoruz.

Satılık, kiralık, emlak, gayrimenkul, emlakçı işlemlerini paydaşlarımızla güvenli ve şeffaf olarak paylaşıyoruz. satış ve kiralama yasal süreçlerini izliyoruz.

Paydaşlarımıza; satılık, kiralık, ev, arsa, dükkan, yazlık, villa, müstakil ev, gayrimenkul emlak konut, emlak konut projeleriyle ilgili sürekli bilgi aktarıyoruz.

Tapu Kayıtlarının Güvenliği

Tapu sicil, tapu devir ve tescil işlemleri, ipotek işlemleriyle ilgili olarak çözüm sağlıyoruz. Tapu kayıtlarının, satış işlemlerinde güvenliğini ve doğruluğunu kontrol ediyoruz.

Kiralık ev, yazlık, villa, dükkan gibi mülklerin kira sözleşmelerini hazırlıyoruz. Kira bedelleri, süreleri, yönetimi için yasal süreçleri sağlıyoruz. Tarafları koruyan uygun kira sözleşmesi tertip ediyoruz.

Deneyimli ekibimiz gayri menkul ve emlak projeleri hakkındaki kanun ve yönetmelikleri ayrıntılarıyla biliyor. Bu konularda da paydaşlarımıza gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili gerçek ve güvenilir bilgi sunuyoruz.

Etik Kurallarla Çalışma

Tüketici Koruma Yasası’na göre dürüst hizmet sunuyor, paydaşlarımızın güvenini zedelemeyecek etik kurallarla çalışıyoruz.

Gayrimenkul pazarlama stratejileriyle satılık, kiralık, ev, arsa, dükkan, yazlık, villa, müstakil ev, gayrimenkul emlak konut, emlak konut projeleri için ilanlar yayınlıyoruz. Potansiyel alıcı ve kiracılarımıza da hizmet veriyoruz.

Vergi Ve Maliyetlerin Yasalara Uyumu

Alıcı ve satıcı paydaşlarımızı vergi ve maliyetler hakkında bilgilendiriyoruz. Doğru bilgiyle vergi ve maliyetlerin yasalara uyumlu olmasını sağlıyoruz.

Alıcı ve satıcı sözleşmeleri düzenliyoruz. Sözleşme becerilerimiz, uzlaşma yeteneğimiz ve hukuki bilgimizle sağlıklı biçimde emlak ve gayrimenkulü tescilletiyoruz.

Profesyonel ağımızla emlakçı, avukat, bankacı ve farklı sektör profesyonelleriyle hız ve kalitemizi artırıyoruz.

Sektörün Sürekli Değişen, Gelişen ve Güncellenen Yapısı

Emlak sektörü; sürekli değişen, gelişen ve güncellenen bir yapıya sahiptir. Biz bu dinamik ortamda, ekibimizi aralıksız eğitiyoruz. Kanunlardaki değişiklikleri takip ederek kendimizi daima yeniliyoruz.

Mesleki etik kurallarına bağlılığımızla, sahtekarlık, yanıltıcı reklamcılık veya başkalarının haklarını ihlal etmiyoruz. Bu niyetteki hiçbir kişi, kurum ve kuruluşla çalışmıyoruz. Müşterilerimizin bilgilerini ve gizliliklerini kanunların öngördüğü şekilde koruyoruz.

Gayrimenkul değerleme uzmanı ekibimizle piyasa araştırması yapıyoruz. Benzer gayrimenkulleri analiz ediyor ve doğru bir fiyatlandırma stratejisi belirliyoruz. Satış veya kiralama işlemlerinde müşterilerimizin haksız ayrımcılığa uğramaması için adil ve eşit davranıyoruz.

Mali Durum Analizleri İçin Güvenilir Kaynak Hazırlama

Emlak ve gayrimenkul işlemlerini titizlikle kaydediyor ve belgelendiriyoruz. Herhangi bir ihtilafta veya hukuki süreçte kanıt sağlıyor, mali durum analizleri için de güvenilir kaynak hazırlıyoruz.

Bölgemizdeki yerel yönetmelikleri, yapı izinleri ve diğer tüm gereklilikleri biliyoruz. Bu sayede imar planlarındaki değişiklikler veya yapı düzenlemeler gibi faktörleri müşterilerimize doğru bilgiyle sunabiliyoruz.

Faaliyetlerimizi yasalara, etik kurallara ve müşteri memnuniyetine uygun yürütüyoruz. Devamlı öğrenme süreci ve bilgi güncellemesiyle, müşteri odaklı hizmet sunuyoruz.

Hem alıcı hem de satıcıları temsil etmenin bilinciyle, satılık veya kiralık olan gayrimenkulleri araştırıyor ve inceliyoruz. Müşterilerin çıkarlarını koruyor, doğru bilgileri sağlıyor ve işlem sürecinde rehberlik ediyoruz.

Piyasa Trendleri Takibi ve Gayrimenkul Pazarı Analizi

Piyasa trendlerini takip ediyor ve gayrimenkul pazarının analizini yapıyoruz. Fiyat değişikliklerini takip ederek gayrimenkulün satış veya kiralama potansiyelini belirliyoruz. İlgili tarafları bilgilendiriyoruz.

Emlak ve gayrimenkulün sahiplik belgelerini ve diğer ilgili belgeleri inceliyoruz. Emlakın resmi kayıtlarda doğru olduğunu kontrol ediyoruz. İpotek, vergi gibi yasal sorumluluklarını da araştırıyoruz.

Her müşterinin farklı ve beklentilerinin, önceliklerinin değişken olduğunu biliyoruz. Onları dinliyor, sorularını ve kaygılarını cevaplıyoruz. Hayallerindeki gayrimenkule kavuşturuyoruz.

Profesyonel fotoğraflar, sanal turlar, sosyal medya kampanyaları gibi yöntemlerle satılık, kiralık, sahibinden satılık daire, sahibinden satılık ev, satılık ev, sahibinden satılık arsa, sahibinden ev, satılık arsa, satılık dükkan, satılık yazlık, sahibinden satılık villa, kiralık, sahibinden kiralık daire, kiralık daire, kiralık ev, sahibinden kiralık ev, kiralık evler, sahibinden kiralık, eşyalı kiralık daire, sahibinden kiralık daireler, emlak, emlakçı, emlak ofisi, sahibinden emlak, sahibinden satılık müstakil ev, gayrimenkul, emlak konut, emlak konut projeleri ve gayrimenkullerin cazibesini artırıyoruz.

Dijital dünyanın sunduğu imkanları donanımımıza katarak, teknolojiyi etkin kullanıyoruz. Profesyonelce hazırlanmış sanal turlar, 360 derece panoramik görüntüler, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve drone çekimleri kullanıyoruz. Emlak veya gayrimenkulün her köşesini, manzarasını ve atmosferini canlı bir şekilde gösteriyoruz.

Açık ve Dürüst İletişim

Açık ve dürüst bir iletişimle her zaman gerçekçi bilgiler veriyoruz. Beklentileri doğru yönlendiriyor ve asla yerine getiremeyeceğimiz sözler vermiyoruz.

Profesyonel ve sorun çözücü ekibimizle; hukuk ve mevzuat, gayrimenkul piyasası bilgisi, iletişim, pazarlama, müzakere, satış ve problem çözme becerilerimizi kullanıyoruz. Dürüst ve güvenilir bir şekilde çalışıyoruz. Yeniliklere açık, başarılı, gayretli ve özverili bir ekiple, siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz.

Emlak ve gayrimenkul danışmanlığında güven ve uzmanlık arıyanlar için, doğru adresiz.

 

 

 

 

 

 

 

 

💬 Yardım ister misiniz?
WhatsApp
Merhaba, 👋
Yardımcı olmamızı ister misiniz?
Telefon 0352 206 36 37
Email feza@fezagayrimenkul.com
Adres
Sahabiye Mah. Sivas Bulvarı No:23-1 Feza Plaza (Hunat Tramvay Durağı Karşısı) Kocasinan / KAYSERİ